Arriba la I Gala de la Creació de Contingut en valencià

Una juntada per posar en valor i guardonar la tasca dels creadors i creadores de les xarxes socials

En els últims anys el consum de l'audiovisual ha canviat radicalment, especialment pel que fa als jóvens. Per a molts d'ells els seus referents mediàtics no es troben a la televisió o la ràdio, sinó a Youtube, Twitch, TikTok o Instagram. Cada vegada estos continguts són més notoris i de major qualitat. Ara, La Claveguera i Poblet posen en marxa el que serà la primera gala exclusivament de la creació de continguts en valencià a les xarxes socials.

Esta iniciativa s'ha dut a terme amb la intenció de potenciar i visibilitzar la tasca creadora que tants valencians i valencianes estan desenvolupant en l'actualitat. Hi pots trobar vídeos de molta qualitat a Youtube, emissions en directe ben divertides a Twitch, gags i publicacions d'humor i entreteniment a Instagram o TikTok i montons de produccions sonores de tot tipus pel que fa als podcasts. En esta gala, a més de servir com a espai comú per conèixer i posar en contacte als creadors i creadores, també se'ls guardonarà per decisió d'un jurat professional segons diferents categories.

La gala tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània Octubre de València el pròxim divendres 2 de desembre a les 20h fins completar l'aforament. A les 19:30 obrirem portes, no tardes!

Mentre espereu a la celebració d'esta gala, podeu trobar tots els continguts que es fan en valencià a les xarxes ací, a Poblet.info.Finalistes de la Gala

Jurat de la Gala